Freeroom
Звільніть місце на iPhone за лічені хвилини. Freeroom знаходить схожі фото, знімки екрана, розмиті знімки, зайві фото із серій і великі відео та дає змогу видалити їх одним дотиком. Усе відбувається на вашому iPhone; нічого не завантажується.
Підтримка
Запитання, помилки чи ідеї: support@methodhelm.com
Часті запитання
Я випадково щось видалив(ла). Чи можна це повернути?
Так. Видалені обʼєкти на 30 днів потрапляють до альбому «Нещодавно видалені» у програмі «Фотографії». Відкрийте Фотографії → Альбоми → Нещодавно видалені й торкніться «Відновити».
Чи видалить Freeroom мої улюблені фото?
Ні. Фото, позначені як «Улюблені», ніколи не пропонуються до видалення, і нічого не видаляється, доки ви не торкнетеся «Видалити» й не підтвердите це в діалоговому вікні iOS.
Як відновити Pro?
Відкрийте екран Pro і торкніться «Відновити покупки».